fbpx

Франківський депутат Андріан Волгін відвіз сміття з Микитинців меру Львова. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:36, 08.07, 2017

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін частину сміття, яку на днях звезли у Микитинці, запакував та відвіз під будинок міського голови Львова Андрія Садового.

"Я (м'яко кажучи) зробив те, що і казав, але зробив це більш гуманно і не так по-свинськи розкидав, як це зробили у нас", – написав Андріан Волгін у Фейсбуці.

КУРСу Волгін розповів, що безперешкодно зі сміттям заїхав як до Львова, так і повернувся назад.

"Я під’їхав до його будинку, охорона заметушилася. Я спитався, чи є господар вдома, та запропонував охоронцю вийти поговорити. Він сказав, що не може, бо на посту. Я вигрузив сміття і поїхав",  розповів депутат.

Також Андріан Волгін розповів, що ще приблизно 100 кг сміття з Микитинців вивіз на сміттєзвалище у Рибне.

Як повідомляв КУРС, на минулих вихідних у селі Микитинці Івано-Франківської міськради скинули близько 120 тонн львівського сміття. За словами Волгіна, за тиждень сміття ніхто не вивіз. Тому своїм критиканам Волгін радить брати з нього приклад та вивозити з Микитинців сміття.

За два тижні Микитинці стало четвертим населеним пунктом на Прикарпатті, куди в прикарпатських селах невідомі вантажівки скидають відходи. 

Нагадаємо, в ніч на неділю, 2 липня, невідомі фури привезли і вивантажили в селищі Ланчин Надвірнянського району купи сміття.

В ніч з 23 на 24 червня у селі Тарасівка Тлумацької ОТГ з’явилося п'ять величезних куп сміття. Серед сміття люди знайшли багато чеків з львівських магазинів.

В ніч на 30 червня щонайменше дві вантажівки зі сміттям зі Львова розвантажилися на околиці Галича. При поверхневому огляді виявили квитанції про оплату за компослуги, на яких були зазначені львівські адреси. 

Окрім квитанцій, Волгін демонструє афіші з львівських нічних клубів.

1

"Я не хочу, щоб Івано-Франківськ був заручником у з’ясуванні стосунків між центральною владою та місцевою владою Львова. Нехай самі між собою розбираються, а наше місто не чіпають",  підсумував Андріан Волгін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: