fbpx

Франківський дует фотографів Synchrodogs зняв колекцію аксесуарів для відомого американського репера. ФОТО

Стиль життя 15:00, 05.08, 2016

Український бренд "Moreca Atelier" створив лімітовану лінію аксесуарів в співавторстві з одним з найпопулярніших реперів Америки Future. Рекламну кампанію зняв відомий дует українських фотографів Synchrodogs.

Synchrodogs – кращі фотографи світу за версією італійського Vogue і автори березневої обкладинки українського Vogue, – завдяки яким аксесуари перетворилися на справжні арт-об'єкти, пише КУРС із посиланням на Vogue.ua.

Останній альбом Future "DS2" став одним з головних хіп-хоп-релізів минулого року, а сам музикант підготував для шанувальників ексклюзивну колекцію одягу і аксесуарів, створену в колаборації з декількома брендами, в числі яких і український "Moreca Atelier". У лімітовану лінійку увійшли всього два аксесуари: авторська варіація дорожньої сумки "Jetsetter 55" прикрашена золотим тисненням з особистим підписом репера і доповнена біркою з написом "Always Secure the Bag". Саме ця фраза звучить у пісні "I Got the Keys" – спільному треку DJ Khaled, The Future і Jay Z. Всього випущено 30 екземплярів сумки, а кожній з них присвоєно унікальний номер. Другий елемент колекції  кардхолдер. Він виконаний з двох типів шкіри чорного і пурпурного кольорів та прикрашений особистим підписом репера. Всього створено 50 одиниць виробів.

Всі аксессури Future та "Moreca Atelier" будуть представлені ексклюзивно в поп-ап сторі музиканта "Future Hive", відкриття якого приурочене до серії концертів туру Future і Drake "Summer Sixteen" в Нью-Йорку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: