fbpx

Франківський Карітас оплатив лікування дітей, які постраждали від нещасних випадків

Суспільство 16:08, 07.05, 2015

Вже вкотре завдяки фінансовій допомозі благодійної фундації "Люди в потребі" (Німеччина) БФ "Карітас Івано-Франківськ УГКЦ" має можливість допомогти людям, які в силу різних життєвих обставин опинилися у складному становищі.

Нещодавно дві сім’ї з Прикарпаття отримали благодійну фінансову допомогу у розмірі 30 458,39 грн для оплати лікування та подальшої реабілітації дітей після нещасних випадків.

Постраждалі діти – це Аліна Глухова з села Німшин Галицького району, що зазнала тяжкої черепно-мозкової травми через побиття її вітчимом, та Надійка Легоняк з села Гвізд Надвірнянського району, яка зазнала тяжких травм після дорожньо-транспортної пригоди.

Обидві родини пережили страшну трагедію, наслідки якої сьогодні роблять їх безпорадними, адже лікування та реабілітація їхніх дітей вимагає немалих коштів, яких вони, на жаль, не мають. Карітас та рідні дівчаток вдячні благодійній фундації "Люди в потребі" за надану фінансову допомогу, адже це вагома підтримка, яка додає їм надії на краще і здорове майбутнє їхніх дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: