fbpx

Франківський співак вважає, що для перемоги на "Євробаченні" треба сподобатися геям

Стиль життя 21:16, 23.04, 2016

Франківський виконавець, лідер гурту "Гринджоли" Роман Калин, який представляв Україну на "Євробаченні" у 2005 році, скептично оцінив шанси Джамали на конкурсі цього року.

В інтерв’ю івано-франківській газеті "Західний кур’єр" лідер гурту "Гринджоли", співавтор гімну Майдану-2004 "Разом нас багато" Роман Калин пояснив, чому шансів зацікавити аудиторію "Євробачення" у Джамали з її піснею "1944" небагато.

"Конкурс "Євробачення" для європейських гей-спільнот і лесбійок – це своєрідне місце зустрічі… Відповідно, основними глядачами його, тими, хто голосує, є ЛГБ-спільнота Європи і домогосподарки. Давайте проаналізуємо, чому дуже часто на конкурсі перемагають дуже гарні хлопці. Тому що за них голосують домогосподарки, яким подобаються гарні хлопці, які гарно співають. Також гарні хлопці подобаються ЛГБТ", – каже Роман Калин.

Тому, на його думку, у співака Сана, який боровся за право представляти Україну на "Євробаченні-2016", було б більше шансів на перемогу, ніж у Джамали з її складною, витонченою музикою, шикарним вокалом і політичним підтекстом пісні.

"Смислове навантаження її пісні цікаве нам, українцям, цікаве татарам. А Європі не цікаво. На фоні всіх номерів під час пісенного конкурсу номер Джамали буде виділятися, але він не є актуальним у Європі",  вважає Калин. 

Нагадаємо, У 2005 році на "Євробаченні" "Гринджоли" здобули 19-те місце з аудіоадаптованим варіантом пісні "Разом нас багато". Цьогоріч "Євробачення" пройде в травні в шведському Стокгольмі: півфінали  10 і 12 травня, фінал  14 травня.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1327432-rumuniyu-vignali-z-evrobachennya-2016.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: