fbpx

Франківський студент посів третє місце на Всеукраїнській олімпіаді зі стоматології. ФОТО

Суспільство 20:04, 13.04, 2017

У Полтаві відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі стоматології. Студент п'ятого курсу Івано-Франківського національного медичного університету Богдан Пелехан у складі університетської команди виборов третє місце.

Олімпіада відбувалась у Полтаві на базі Української медичної стоматологічної академії. Участь взяли 83 студенти з 16 вишів усієї України. До команди ІФНМУ увійшли шість студентів: четвертокурсники Роман Вінтоняк, Іван Грешко, Ірина Репетило та п’ятокурсники Андрій Шелефонтюк, Іван Даруда та Богдан Пелехан. Їх супроводжував керівник команди доцент кафедри хірургічної стоматології Андрій Пантус, інормує прес-служба ІФНМУ.

Олімпіада проводилась у два тури. У перший день всі студенти взяли участь у теоретичному турі, а наступного дня серед восьми студентів визначали найкращого у другому, усному, турі.

"Журі олімпіади складалося з 15 професорів з різних вишів України, – розповідає Богдан Пелехан.  Найважчим для мене було впоратися із хвилюванням перед таким високоповажним журі. Та й самі запитання були дуже не прості. Дуже радий, що вдалося зайняти призове місце. Сподіваюся, ми вдало представили наш університет".

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: