fbpx

Франківський "Тепловик" на власному полі розгромили одесити

Спорт 21:05, 20.11, 2016

Сьогодні, 20 листопада, на міському стадіоні "Рух" відбувся поєдинок 20 туру чемпіонату України серед команд другої ліги.

В гості до Івано-Франківська прибули одесити – ФК "Реал-Фарма", з якими "Тепловик» (за попередньою інформацією нова назва – "Прикарпаття" буде закріплена за командою з нового сезону) провів свій заключний матч у 2016 році.

Завершити футбольний 2016 рік на позитивній ноті франківцям не вдалося. Одесити розгромили "тепловиків" на їхньому ж полі, пише БРІЗ.

Перші два "круглі" у ворота господарів поля залетіли у першому таймі: одесит відзначився дублем на 38-й і 40-й хвилині поєдинку.

У другому таймі ситуація, у якій опинились франківці, не покращилась і останні пропустили третього у свої ворота. А буквально через 6 хвилин рахунок на табло змінився на 0-4: цього разу у володіння голкіпера "тепловиків" увірвався нападаючий противника і відзначився результативними діями.

Сьогодні ФК "Реал-Фарма" набрав 34 очки і піднявся на 5-ту позицію у турнірній таблиці. Наша команда "Тепловик" із 21 заліковим балом залишається на 11-му рядку.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: