fbpx

Франківці довели в суді, що МІУК неналежно прибирає під’їзди та прибудинкову територію

Суспільство 17:41, 12.02, 2017

Івано-Франківський міський суд зобов'язав КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія" перерахувати мешканцям будинку на вулиці Шевченка, 7-А оплату за послуги з прибирання прибудинкової території та під'їздів.

Сім мешканців будинку по вулиці Шевченка, 7-А ще у серпні минулого року звернулися до суду з проханням зобов’язати МІУК перерахувати оплату за послуги з прибирання прибудинкової території за період з 1 січня до 1 липня 2016 р. та за прибирання під’їзду за період з 1 травня до 1 липня 2016 року.

Люди вимагали повернути кожному позивачу незаконно отримані кошти за прибирання прибудинкової території будинку та прибирання під’їзду. У суді мешканці будинку надали докази, що неодноразово зверталися зі скаргами до МІУК щодо неналежного надання послуг. На підтвердження своїх слів позивачі надали копію акту-претензії та фотодокази.

Так, 17 січня цього року суд зобов'язав МІУК провести перерахунок оплати за послуги прибирання прибудинкової території по вулиці Шевчена, 7-А, які неналежно надавилися півроку, та за послуги прибирання під’їздів, які МІУК не надавала протягом двох місяців.

Наразі представники ради "Муніципальної інвестиційної управляючої компанії" оскаржили рішення Івано-Франківського міського суду в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, мешканці цього будинку поскаржилися депутатам, що КП "МІУК" самовільно зняло з балансу їхній будинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: