fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Франківці обурені, що служба оперативного реагування МВК не попередила про відключення води і тепла в мікрорайоні Пасічна

Франківці обурені, що служба оперативного реагування МВК не попередила про відключення води і тепла в мікрорайоні Пасічна

Суспільство 12:30, 16.10, 2015

Вчора через ремонт водогону мікрорайон Пасічна в Івано-Франківську залишився на цілу добу без води і тепла. Воду вимкнули без попередження.

"В Івано-Франківську "найоперативніша" служба оперативного реагування виконавчого комітету", – саркастично написала франківчанка Василина Ців'юк в соцмережі у групі Комуналка.ІФ.

"Повідомлення про те, що відучора абонентам мікрорайону "Пасічна" відключено водопостачання, з’явилося на сайті МВК сьогодні. 

"Служба оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради інформує про відключення для проведення ремонтних робіт 16 жовтня. Зокрема, з 14:00 год. 15 жовтня до 14:00 год. 16 жовтня відключене водопостачання абонентам мікрорайону "Пасічна", де "Водоекотехпром" проводить ліквідацію прориву магістрального водогону Д 400 біля будинку вул. Галицька, 163".

А не логічніше було повідомити про це учора? Перед тим, як відбудеться відключення водопостачання, а не після. 

Хоча диспетчерська служба КП "Водоекотехпром" теж "відмітилась". Учора вони написали: "Водопостачання буде відсутнє за наступними адресами: увесь мікрорайон "Пасічна"  з 12.00 год. – до завершення робіт та вулиця Будівельників, з 9-го до 23 будинку – з 9.00 до 20.00 години". 

А тепер увага, шановні знавці, питання! Чому не було заздалегідь проінформовано мешканців про те, що "завершення робіт" може затягнутися на добу? З таким успіхом слово "ремонт" скоро буде викликати у "пасічнянців" неадекватну реакцію. Ремонтують міст – "транспортний колапс", ремонтують водогін – ще один колапс…"  написала франківчанка.

В коментарях франківці обурювалися, що без води і тепла залишалася Обласна клінічна лікарня. 

Про вимкнення води оголошення на своєму сайті розмістило КП "Водоекотехпром". Проте міськвиконком не передав попередження мешканцям міста. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: