fbpx

Франківці у Кремнієвій долині презентують свій стартап Stafffr

Суспільство 22:05, 25.02, 2016

Сьогодні прапор з символікою Івано-Франківська вперше у Кремнієвій долині - франківці презентують свій стартап на ІТ конференції Startup Grind.

Про це у соцмережі Фейсбук у групі "Візуальний стиль Франківська" написали представники "Теплого міста". 

"Юрко Филюк та Сергій Гнатчук знаходяться на найбільшій у світі ІТ конференцій Startup Grind, що проходить у самісінькому серці Пало Альто!

Компанія 23 Ресторани разом з командою Webmil розробили програму для обліку персоналу – Stafffr. І неочікувано отримали запрошення представити продукт в Каліфорнії! Успіхів, хлопці! Пишаємося вами!"  підтримує команда своїх "делегатів". 

"Два роки тому в нас виникла потреба в бізнесі ефективно вести облік людей на компанії, нічого на ринку підходящого для себе не знайшли і вирішили створити власний продукт. Завдяки об'єднаним зусиллям з друзями і партнерами з Webmil з'явився на світ Stafffr. Ми ще не встигли як слід відтестити продукт самі, як отримали запрошення представити його на одній з найбільших в світі ІТ конференцій Startup Grind в Silicon Valley, California. Не знаю, як воно піде все далі, але сам факт перебігу подій драйвить і заставляє крутити поршні ще активніше",  написав напередодні презентації в себе на сторінці Юрій Филюк. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: