fbpx

Франківці затримали грабіжника, який пограбував жінку у перукарні. ФОТО

Суспільство 16:15, 31.08, 2017

Серед білого дня в Івано-Франківську зловмисник пограбував клієнтку одного із салонів краси – вихопив сумку, в якій були документи, дороговартністні мобільники, гаманець, тощо.

Вчора, 30 серпня, на лінію "102" чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення від 29-річної франківчанки, яка сказала, що її пограбував невідомий чоловік, інформує сектор комунікації ГУ Нацпоілції в області.

Після повідомлення на місце події одразу ж прибули правоохоронці, які встановили, що потерпіла перебувала в місцевій перукарні. В цей час в приміщення зайшов невідомий, котрий непомітно вихопив сумку заявниці, вибіг на вулицю та почав втікати. Але жінка не розгубилась та вибігла на ним. Завдяки небайдужим перехожим правопорушника було затримано неподалік вчинення злочину. Ним виявився 25-річний уродженець Російської Федерації, який в минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за скоєння майнових злочинів. 
Все награбоване вилучено та повернуто законній власниці.

Наразі лиходія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: