fbpx

Франківців кличуть на "Meet the TEDx"

Суспільство 16:22, 21.10, 2016

Команда TEDxIvanoFrankivskWomen запрошує сьогодні, 21 жовтня, на "Meet the TEDx".

"Meet the TEDx" вже традиційний захід в рамках підготовки до конференції TEDx, покликаний розповісти про суть руху TED.

Для учасників зустрічі організатори підготували підбірку надихаючих виступів під час конференцій TEDx з усього світу. Після перегляду відбудеться обговорення та дискусія.

Захід проведуть координаторка волонтерів франківської конференції Анастасія Гурмак та координатор роботи з партнерами Олександр Майсус.

"Meet the TEDx" – це платформа, яка допомагає надихнутися цікавими думками та добрим настроєм. Сьогодні говоритимемо про те, як в сучасних умовах не загубити себе, адже тема цьогорічної конференції "Be yourself", – розповідає Анастасія.

Окрім доброї компанії та найкращих промов TEDx, учасники заходу матимуть змогу позмагатися за два квитки на конференцію.

"Meet the TEDx" відбудеться сьогодні, 21 жовтня, в Urban Space 100 о 18:30 год.

Нагадаємо, 29 жовтня в Обласній філармонії конференція TEDxIvanoFrankivskWomen. TEDx – щорічні конференції, котрі проходять по всьому світу і присвячені "ідеям, які варті поширення". В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013. Цього року подія пройде у новому для міста форматі – спікерами заходу стануть виключно жінки. Придбати квиток на захід можна тут. Проведення конференції стало  можливим завдяки нашим партнерам: Інвестиційно-будівельній компанії "Вертикаль", еспресо-бару "Sunday coffee" та відкритому виробничому простору "Bukvica".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: