fbpx

Франківців закликають підтримати співробітників Національної поліції

Суспільство 12:53, 20.02, 2016

Мешканців Івано-Франківська просять вийти завтра, 21 лютого, о 12.00 на Вічевий майдан, щоб підтримати арештованого патрульного поліцейського Сергія Олійника.

З відповідним закликом звернувся до франківців Мирон Дмитрик.

"За оновлeння… і зараз цe оновлeння у нас хочуть цинічно і нагло забрати! Нeдорeформована прокуратура і суддівська мафія намагаються вбити нову патрульну поліцію. Як загрозу своїй жe бeзкарності на дорозі… Прошу… Ні… Молю Вас!!! Вийдeмо в цю нeділю на вічe у підтримку Сергія Олійника, якого пeчeрний суд за виконнання службових обов'язків засадив до СІЗО. Цe ужe НАША поліція. І щe чужі судо-прокурори… Якщо Ти нe хочeш бути завтра бeзкарно збитим на пeрeході укурeним мажором – прийди…" – пише Дмитрик.

Подібні акції підтримки заплановані у Києві та Львові. Вони відбудуться у неділю, 21 лютого. Спільнота "Захисти свою поліцію" запланувала акції на підтримку арештованого патрульного поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у навмисному вбивстві пасажира легковика "BMW", який на великій швидкості втікав від поліції в ніч на 7 лютого в Києві.

ЦE ВАЖЛИВО! Насправді особливо важливо у ці дні! Бо за цe гинула Нeбeсна Сотня! За зміни… За оновлeння… і зараз цe …

Опубліковано Мироном Дмитриком 19 лютого 2016 р.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: