fbpx

Франківців запрошують долучитися до найбільшого прибирання в Україні

Суспільство 16:11, 06.04, 2017

29 квітня організація Let's do it, Ukraine проведе наймасштабніше в країні прибирання "Зробимо Україну чистою разом". До акції долучиться влада, пластуни, а також громадська організація "Екоцентр Івано-Франківська".

Про це йшлося на форумі Let's do it, Ukraine, який сьогодні відбувся у громадському ресторані Urban Space 100.

"Важливо прибирати місто, а ще важливіше цінності, які несе ця акція. Це дуже важливо. Європейськість – це не лише дороги і будинки, а й уміння дбати про те, що нам подаровано природою",  наголосив мер Франківська Руслан Марцінків.

Ініціативу підтримає також Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

"Ми будемо підтримувати ініціативи. Так ми виховуємо відповідальність і вчимося жити у цівілізованому місті", – наголосив директор Департаменту Михайло Смушак.

Представники ініціативи "Зелені мурахи" розповіли про забруднення природи та її наслідки, а також про фріганство, сміття та його сортування й світові тенденції в екологічній освіті. Також активісти презентували карту пунктів прийому вторсировини у Франківську.

Довідка:

"Let’s Do It, Ukraine!"  це частина міжнародного проекту "Let’s Do It, World!", який об’єднав вже 113 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

"Зробимо Україну чистою разом"  всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Відбувається в Україні щороку в один і той же день і час в рамках екофесту.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: