fbpx

Франківців запрошують на солодкий благодійний ярмарок

Суспільство 13:35, 27.06, 2016

"Життя попри все – солодке" – благодійний ярмарок випічки пройде в Івано-Франківську на стометрівці у День Конституції.

Торік на благодійном ярмарку солодощів збирали кошти для допомоги бійцям в зоні війни. Цьогоріч проводять акцію на допомогу дітям-сиротам та онкохворим діткам. Про це у Фейсбук повідомила волонтерка Наталія Перцович. 

"Не забувайте: цей рік оголошено Роком Милосердя і Благодійності! Тому віддавайте частинку свого Серця і частинку своїх коштів, щоб отримати іншу для себе винагороду! Адже хто віддає – тому примножується! Долучайтесь до участі в ярмарку. Знову все так, як було,  хто чим може",  закликали волонтери з ГО "Майбутнє Прикарпаття".

Потреби:

випічка  будь-яка та в будь-якій кількості; одноразовий посуд (стаканчики, тарілочки, вилочки та ложечки, можна і трубочки дітям для напоїв та серветки, пакети для сміття); напої (узвар чи будь-які інші, які можна зварити вдома та принести на ярмарок, можуть підійти і закручені компоти.) Також можна дати і ягоди (заморожені), з яких можна приготувати буде морс чи компот, цукор. Допомога в продажу (навіть якщо ви зможете тільки трішки часу побути, все одно приходьте  будемо вам раді та вдячні).

Також волонтери просять зголоситися фотографа, який зможе зазнимкувати захід. 

Ярмарок пройде з 16.00 до 19.00 біля стоматкорпусу, що на вулиці Незалежності. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: