fbpx

Франківцям обіцяють новий пішохідний фонтан на "стометрівці". ФОТО

Суспільство 09:23, 10.05, 2017

До кінця року в Івано-Франківську планують облаштувати новий пішохідний фонтан поблизу стоматологічного корпусу на вулиці Незалежності.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак.

За словами заступника генерального директора КП "Івано-Франківськводоекотехром" з експлуатації Володимира Авраменка, наразі в Івано-Франківську є чотири діючі фонтани, ще три потребують реконструкції: два біля стоматкорпусу на Незалежності і один поблизу аеропорту.

Заступник міського голови Микола Вітенко зазнчив, що ніякої реконструкції фонтанів біля стоматкорпусу не потрібно, там будуть нові фонтани. Михайло Смушак підтвердив, що реконструкцію фонтанів поблизу стоматкорпусу ніхто не проводитиме. Проект нових фонтанів уже на виході. Орієнтовна його вартість 2,5 мільйони гривень.

"Хтось думає, що фонтани – це розкіш, але це не так. Це туристична принада. Нам треба гарний фонтан. Красивий, ще один фонтан у центрі міста",  сказав міський голова Руслан Марцінків.

Михайло Смушак зазначив, що завершити роботи з облаштування фонтана планують до кінця року.

У соцмережі facebook Руслан Марцінків оприлюднив проект майбутнього фонтана. Концепція проекту належить молодим спеціалістам Назарій Рогів, Andriy Koman та Андрій Назаренко. Проект виготовило ТОВ "Імперія води" з Києва.

"Новий фонтан стане чудовою атракцією для франківців та гостей міста. І я вже чекаю, скільки радощів та сміху принесе він нашим малюкам", – написав міський голова.

Як писав КУРС, ще один пішохідний фонтан планували облаштувати в мікрорайоні "Каскад"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: