fbpx

Футболістки з Франківщини стали призерками турніру в Китаї

Спорт 08:50, 26.01, 2017

24 січня у китайському місті Фошань завершився міжнародний футбольний турнір CFA International Women’s Football Tournament Foshan 2017. За перемогу у турнірі змагались національні жіночі збірні чотирьох країн – Китаю, України, М'янми та Тайланду. Збірна України посіла третє місце.

У першому матчі на китайській землі наші дівчата легко розправились зі збірною М'янми – 4:0. 21 січня підопічні Володимира Реви зазнали прикрої поразки, пропустивши один-єдиний м'яч  1:0 на користь тайок, пише Футбольний Франківськ.

На жаль, "синьо-жовті" не зуміли "грюкнути дверима" і крупно поступились господаркам, які в підсумку і стали переможцями змагань  0:5. Єдина перемога на турнірі дозволила нашій збірній посісти третє місце в турнірі, пропустивши вперед вже згаданих китаянок та збірну Тайланду.

Не обійшлось на китайській землі і без прикарпатських футболісток. Захисниця Мар'яна Іванишин відіграла два матчі і обидва розпочинала у стартовому складі збірної. Натомість нападниця Вероніка Андрухів також зіграла два поєдинки, та лише одного разу виходила у "старті" "синьо-жовтої" дружини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: