fbpx

"Галичина – колиска української державності": в УГП створили промоційну стрічку про давній Галич. ВІДЕО

Наша історія 17:57, 24.07, 2017

Історико-пізнавальний короткометражний фільм про давній та сучасний Галич створили в Івано-Франківську на замовлення Української Галицької Партії.

Стрічка отримала символічну назву "Галичина – колиска української державності". Партійці переконані, що саме на могутніх традиціях давнини нам варто будувати майбутнє. Тож будуймо Україну, починаймо з Галичини!

"Фільм приурочений Дню незалежності України. Наша держава має величне і багате минуле, нам є чим пишатись і з кого брати приклад у творенні сучасної України. Ми просто вирішили трохи закцентувати увагу громадськості на цьому. Бо на теперішньому етапі життя країни в період реформ, неоголошеної війни нам усім дещо бракує віри і впевненості у власних силах. Тож сподіваємось, що цей фільм хоч трішки додасть наснаги та укріпить наш національний дух", – коментує створення стрічки голова Івано-Франківської обласної організації УГП Любомир Романчук.

Партійці закликають галичан та всіх, кому сподобається ролик, поширювати його (посилання нижче). А також  завітати до древнього міста та подивитися на все власними очима.

Над стрічкою працювали: режисер  відомий івано-франківський віджей, дизайнер і фотограф Денис Овчар; текст за кадром – івано-франківська мисткиня і акторка Людмила Лінник та Денис Овчар.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: