fbpx

Галицькі рятувальники отримали нове екіпірування. ФОТО

Суспільство 09:43, 22.07, 2017

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук під час робочої поїздки до Галицького району передав особовому складу районного відділу "Третя державна пожежно-рятувальна частина" управління ДСНС в області спеціальні захисні костюми.

Очільник Прикарпаття наголосив, що цьогоріч було придбано протипожежне, рятувальне та захисне обладнання, яке повністю відповідає євростандартам для використання у заходах з ліквідації пожеж, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Завдяки консолідованим зусиллям місцевих органів влади сьогодні маємо можливість зробити ще один крок для забезпечення комфортних і безпечних умов роботи рятувальників. Для цього були придбані спеціальні захисні  костюми, які виготовлені з вогневитривких матеріалів та дозволяють пожежникам ефективно боротися з вогнем", – підкреслив Олег Гончарук.

Важливо зауважити, що спеціальному загону передано 40 захисних костюмів, 14 пожежних касок Calisia Vulcan, 40 пожежно-рятувальних поясів ППР "TALAN", 40 пар пожежних захисних черевиків BRANDBULL 006, 40 пар захисних рукавиць. Кошти на їх придбання були виділені з субвенції та місцевого бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: