fbpx

Гаражний кооператив "Соколи" домагається повернення до Франківська з допомогою петиції

Суспільство 08:44, 13.01, 2016

Петиція про повернення з підміського села Вовчинець до Франківська території гаражного кооперативу "Соколи" набрала необхідну для розгляду міською владою кількість голосів.

"Повернути земельну ділянку по вулиці Вовчинецькій, 225 площею 6,022 га в комунальну власність міста", – така петиція набрала 255 голосів підтримки за половину відведеного на підпис терміну. 

"Враховуючи складну конфліктну ситуацію, яка виникла з приводу користування земельною ділянкою власниками більш як 1500 гаражів, членами гаражного кооперативу "Соколи", пропоную провести аудит рішень Івано-Франківської міської ради і Вовчинецької сільської ради щодо передачі в оренду та власність земельної ділянки по вулиці Вовчинецькій, 225 в місті Івано-Франківську, яку намагається привласнити приватна структура дружини директора АТВТ "Родон" Каспрука Я. Я.

Здійснити заходи щодо повернення цієї земельної ділянки в комунальну власність міста",  на такі вимоги, викладені у петиції, має дати відповідь влада Івано-Франківська.

КУРС писав, що представники кооперативу намагалися скасувати рішення Вовчинецької сільської ради про продаж землі разом із гаражами місцевому підприємству "Родон" в господарському суді Івано-Франківська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: