fbpx

Гаряча вода від сонячних батарей – SOLAR KERBEROS

Економіка 18:46, 10.07, 2017

За допомогою системи фотоелектричного ГВП SOLAR KERBEROS можна використовувати електричну енергію, що виробляється сонячними батареями з метою безпосереднього нагрівання води ГВП і опалення. Шляхом використання звичайного електричного нагрівача (ТЕНа) цю систему без проблем можна під’єднати до будь-якого побутового електричного бойлера або бака непрямого нагріву.

Легкість установки дає можливість використовувати сонячну енергію не тільки в приватних будинках, але і власникам квартир в багатоповерхових будинках. Внаслідок застосування з метою підключення електричних кабелів, а не трубопроводів з теплоносієм, сонячні батареї без втрати ефективності можуть бути встановлені на великій відстані від нагрівача.

1

Система фотоелектричного ГВП може працювати повністю в незалежному режимі в денний час та нагрівати воду тільки від сонячної енергії. При наявності електромережі змінного струму, якщо вироблення сонячними панелями виявиться недостатнім, DC/DC-перетворювач автоматично включить догрів бойлера від електромережі.

Для захисту від перегріву система елементарно відімкне електропостачання ТЕНа від сонячних батарей, а надлишкову електроенергію можливо утилізувати для заряду АКБ або нагрівання додаткового бойлера.

2

Фотоелектричну систему гарячого водопостачання на базі DC / DC-перетворювача SOLAR KERBEROS можна делікатно налаштувати, а також отримувати важливу інформацію про роботу системи на кольоровому сенсорному екрані. Інформація доступна як в реальному часі, так і у вигляді журналу, що дозволяє вивчати статистику продуктивності, споживання та ефективності системи в різні проміжки часу.

34

5

Принципова схема

6

Порівняння фотоелектричного та геліотермального ГВП на прикладі системи для сім’ї з 4 людей (200л/добу).

7

Переваги системи фотоелектричного ГВП SOLAR KERBEROS

  • Відсутні проблеми з перегрівом води влітку
  • Висока продуктивність в зимовий час
  • Дуже проста в установці
  • Не вимагає частого обслуговування
  • Немає трубопроводів, теплоносія та ізоляції
  • Підходить для будь-якого електричного бойлера
  • Повністю автономна система
  • Точне вимірювання потужності та споживання ЕЕ
  • Інтуїтивно простий та зрозумілий інтерфейс
  • Низьке навантаження на дах
  • Сенсорний екран

Пропонуємо два різних за потужністю готових комплекти: система фотоелектричного ГВП SOLAR KERBEROS на 150 л та система фотоелектричного ГВП SOLAR KERBEROS на 200 л. Дані комплекти, розраховані на експлуатацію з водонагрівачами ємністю 50–150 і 150–200 л. Цього цілком достатньо для будинків з проживанням до 3–4 осіб. У системах застосовуються сонячні батареї потужністю 260 Вт (шість або вісім штук) із загальною площею поверхні 9,9 або 13,2 м кв.

На правах реклами, ЕКО ЕНЕРГІЯ ®

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: