fbpx

Героїв не купиш брязкальцем, – боєць, який відмовився від медалі Марцінківа

Суспільство 13:39, 25.08, 2016

Володимир Глизнер позивний "Лесик", який на сесії міської ради повернув меру Франківська відзнаку "За честь і звитягу", з початку запеклих боїв 2014 року добровільно записався в ряди захисників України.

Володимир Глизнер воював  складі 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної Закарпатської бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Про це у Фейсбуці повідомив голова "Міської Асоціації учасників АТО" Василь Андріїв.

"Стояв з побратимами в районі Дебальцевого. Після часткового замикання кольца у Дебальцевому тримав найважчі рубежі. Отримав осколкові поранення плеча, російські орки тоді активно наступали, використовуючи важку арту. Поранений "Лесик", стікаючи кров'ю ще кілька годин продовжував вести важкий бій. Хлопці не відступали. Трималися до кінця. Далі госпіталізація, довготривале лікування. Вдома його чекала дружина і трирічна дочка. Після реабілітації та отримання інвалідності 2-ї групи пішов працювати у військкомат. Сьогодні він головний спеціаліст", – написав Андріїв.

За  його словами, Володимир Глизнер кинув медаль на стіл міського голови у знак незгоди та протесту проти тотальної владної брехні.

"Проявив честь і гідність воїна АТО. Він каже: героїв не купиш брязкальцем, бойового солдата не задуриш. Лесик відвертий та справедливий, добрий і чуйний батько. Людина, яка хоче змін, справжніх змін на краще для нас та своєї сім'ї. Володимир не терпить підлість та обман. Будь як Володимир",  підсумував Василь Андріїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: