fbpx

Голова Богородчанського району на Сході передав бійцям тепловізор та маскувальні сітки

Суспільство 12:07, 29.06, 2015

Голова Богородчанської РДА Ярослав Паранюк перебував з робочою поїздкою на Донеччині.

З 19 травня на Донеччині працюють будівельники-добровольці з Богородчанського району. На цей час в Донецькій області перебувають 20 чоловік, а всього від початку будівництва оборонних споруд з району було відправлено 40 будівельників. Вони спорудили бліндажі, окопи та вогневу позицію.

З 21 по 25 червня делегація голів районних державних адміністрацій перебувала з робочою поїздкою в Донецькій області. Голова Богородчанської РДА Ярослав Паранюк особисто проконтролював будівництво оборонних споруд бригадою Богородчанського району, посприяв в організації будівельних робіт. 

Паранюк переконався, що будівельники проживають у задовільних побутових умовах та належно забезпечені продуктами харчування, будівельними інструментами та матеріалами. 

До початку липня будівництво всіх фортифікаційних споруд має бути завершено. Також в ході поїздки Ярослав Паранюк разом з головою районного Волонтерського центру Ярославом Гусаком відвідали солдатів з Богородчанського району, які знаходяться на передових блокпостах. Вони передали 24 окремій механізованій бригаді тепловізор, кошти на який були зібрані в рамках благодійного заходу "Добро заради життя", а також маскувальні сітки.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: