fbpx

Голова ІФОДА Олег Гончарук за 20 хвилин прочитав звіт про роботу в 2016 році

Політика 10:41, 03.03, 2017

Сьогодні голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук публічно звітував про роботу ОДА у минулому році.

Голова ІФОДА Олег Гончарук, якому важко вдаються публічні виступи, вирішив не ризикувати і вийшов на трибуну з листками. За 20 хвилин він досить виразно, з інтонацією, на мить відриваючись поглядом від тексту й кидаючи його в наповнений чиновниками зал, прочитав звіт про роботу ОДА в минулому році. Працівники ОДА, РДА, органів місцевого самоврядування, які прийшли на звіт і на колегію ОДА, заплановану одразу після нього, слухали виступ Гончарука мовчки, без оплесків, наче остерігаючись збити промовця з обраного темпу. 

Гончарук підкреслив, що облдержадміністрація має підтримку Президента і депутатів усіх рівнів. 

Намісник нагадав про програму ремонту робіт в області: у 2016 році на ремонт шляхів було витрачено 1,2 млрд грн з державного бюджету і близько 305 млн грн з місцевих бюджетів.

"Ми першими в Україні провели торги із обов'язковою умовою, що термін експлуатації має бути не менше 10 років", – заявив Гончарук.

Також намісник наголосив на пріоритетності туристичної галузі: у 2016 році Прикарпаття відвідало 2,2 млн туристів. "Перший фестиваль провели – "Карпатський простір", який набирає обертів. Він набув розголосу серед послів інших країн. У травні до нас знову приїде близько 40 послів", – зазначив Гончарук.

Згадав голова ОДА і про завод "Леоні" в Коломиї, який обіцяє близько 700 робочих місць, та інші інвестиційні проекти.

"Аграрна галузь стає все більш перспективною, а обсяги виробництва зростають. Зростає інтерес до тваринництва та створення сімейних ферм", – сказав Гончарук про успіхи в агросекторі.

"Я переконаний, що наша область була і буде взірцем взаєморозуміння виконавчої влади з місцевими громадами",  завершив доповідь голова ОДА. Після цього 15 хвилин Гончарук відповідав на питання.

З повним текстом звіту Гончарука можна ознайомитися на сайті ОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: