fbpx

Голова Калуської РДА хоче змусити перевізників видавати квитки всім пасажирам

Суспільство 09:33, 10.07, 2014

Голова Калуської РДА Микола Жовнір збирається зобов’язати калуських перевізників видавати квитки всім пасажирам, незалежно від того, чи платить пасажир за проїзд,чи користується правом на пільгове перевезення.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Калуської РДА, водії нехтують правом громадян отримати квиток, до того ж не виконують свої функціональні обов’язки.

"Це прямий обов’язок водія – дати кожному пасажирові квиток за проїзд – незалежно від того, чи він оплатив його, чи він їде як пільговик",  зазначив голова Калуської РДА Микола Жовнір.

Станом на 1 червня Калуська РДА відшкодувала перевізникам за пільгові перевезення громадян близько 600 тисяч грн, ще 1 млн 800 тис. грн буде відшкодовано впродовж цього року. Тому будь-хто з числа пільговиків має право їздити безкоштовно стільки разів, скільки йому потрібно.

"Мушу сказати, що люди продовжують скаржитися: то водій некоректно повівся, то знову продовжує брати за проїзд значно більшу суму грошей, ніж ту, яка була затверджена на сесії районної ради. Тому я вкотре наголошую: люди повинні відстоювати свої права. Єдине, що я прошу, якщо подібні випадки порушень трапляються у громадському транспорті – пишіть заяву і надсилайте нам у райдержадміністрацію. Ми будемо реагувати на кожну скаргу", – говорить Жовнір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: