fbpx

Голова комісії з питань учасників АТО і психолог, знаючи про проблеми атовця, підтримала насмішки над ним, – атовці

Суспільство 16:30, 27.07, 2017

Голова комісії облради з питань підтримки учасників АТО та їх сімей Наталія Чаплинська, знаючи про психологічні проблеми атовця Андрія Стельмащука, не вжила заходів, щоб йому допомогти, натомість опублікувала інформацію з насміханнями над хворим.

Про це написав у Фейсбуці голова Яремчанської регіональної спілки учасників АТО Володимир Губарчук, цитуючи атовця Віталія М’ясоєдова:

"Ніколи б не подумав, що голова комісії в облраді з питань захисту учасників АТО та їх сімей Наталія Чаплинська візьме участь у насміханні над хворим атовцем Андрієм Стельмащуком, замість того, щоб йому допомогти. А вершина цинізму у тому, що пані Чаплинська (депутат від "Свободи") знала про проблеми Андрія. До неї звертались родичі Андрія за допомогою, і вона працює в обленерго, де працює і Андрій (Яремчанський РЕМ). Пані Чаплинська поширила статтю від Бліц-інфо, де написали, що Андрій Стельмащук – це "п'яний волівець", а написати, що Андрій отримав психічну травму на війні, на це фантазії не вистачило!" – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Яремчанська спілка ветеранів АТО звинуватила поліцію в піарі замість вирішення проблеми Андрія Стельмащука, який після участі в антитерористичній операції отримав психологічні розлади.

До речі, Наталія Чаплинська психолог, працює в ПАТ "Прикарпаттяобленерго" менеджером з навчання персоналу, волонтер, співкоординатор Івано-Франківського обласного Центру психологічної допомоги учасникам АТО.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: