fbpx

Голова Служби автодоріг Прикарпаття пропонує ще раз відремонтувати львівську автотрасу

Суспільство 22:05, 27.12, 2016

Голова САД в Івано-Франківській області Василь Буджак подав в Укравтодор пропозицію відремонтувати кілька ділянок на щойно ремонтованій трасі Н-09 у напрямку до Львова.

Про те, як завершують сезон ремонту автодоріг на Прикарпатті та про пропозиції на наступний рік, у себе на сторніці в соцмережі повідомив голова САД Василь Буджак. 

"Оновленій дорозі – нове бар'єрне огородження. 27 грудня бригада дорожніх працівників проводить заміну бар'єрного огородження на шляхопроводі км 319+685 дороги Н-09 "Мукачево  Львів" в Угринові Тисменицького району",  пише Буджак.

Сьогодні голова САД проїхав дорогу Н-09 до межі з Львівською областю  з метою моніторингу її стану після минулорічного поточного середнього ремонту.

"Впевнено стверджую, що на відремонтованих ділянках немає найменших пошкоджень. Очевидно, депутат, який на сесії облради говорив, що на дорозі появились ямки, побачив їх на двох ділянках, які не ремонтували, а саме між Галичем і Поплавниками та у Підкамені Рогатинського району.

Силами Рогатинської ДЕД ямковість буде ліквідована ще до Нового року, але це не вирішить проблему.

Необхідно ділянки, які не ремонтували поточним середнім ремонтом у 2015 році, а таких є кілька,  поблизу Вікторова, між Галичем і Більшівцями, у Бурштині і Підкамені,  обов'язково відремонтувати із застосуванням холодного ресайклінгу.Тому ми подали пропозиції до Укравтодору на погодження ремонту цих ділянок у 2017 році",  зазначив Василь Буджак.

Довідково: Автошлях Н-09  автомобільний шлях національного значення. Проходить територією Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей. Починається у Мукачевому, проходить через ХустТячівРахівЯсінюЯблуницький перевалЯремчеНадвірнуІвано-ФранківськГаличБурштинРогатинБібрку і закінчується у Львові.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: