fbpx

Гончарук на форумі у Польщі розповідатиме про економічний потенціал Прикарпаття

Економіка 15:02, 07.09, 2016

6 вересня у місті Криниця-Здруй розпочав роботу 26-ий Економічний форум під цьогорічним гаслом "Європа у світлі викликів – об'єднані чи роз'єднані?".

Участь у його роботі беруть Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик, народний депутат України Анатолій Матвієнко, представники влади Івано-Франківщини, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

На форумі відбудеться близько двох сотень дискусійних панелей, презентацій, концертів, виставок різної тематики. Йтиметься про питання безпеки, економічного розвитку, запровадження енергоефективних технологій, охорону здоров’я тощо.

У рамках форуму голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук презентує "Єврокарпатську ініціативу" та розповість про економічний потенціал Прикарпаття.

З першого дня форуму функціонує виставка гуцульських костюмів. Неабиякий інтерес в учасників заходу викликав концерт ансамблю народної музики "Бревіс" Івано-Франківської обласної філармонії за участю заслуженої артистки України Галини Баранкевич.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: