fbpx

Гончарук нагородив викладачів Прикарпатського університету. ФОТО

Суспільство 17:02, 16.05, 2016

З нагоди відзначення 76-річчя Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося урочисте засідання Вченої ради.

Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк, представники ректорату, члени Вченої ради професорсько-викладацького складу, почесні доктори та професори університету, студенти, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

За вагомий особистий внесок у розвиток освіти, науки і виховання студентської молоді спільною грамотою голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради нагороджено викладачів, котрі є рушійною силою в науково-освітніх та творчих звершеннях Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

«Величчю кожного університету є його викладацький склад, який передає знання, досвід та частину своєї душі студентам. Низько схиляю голову та дякую вам за вашу віддану працю.  Такі люди як ви – творять Україну» – наголосив Олег Гончарук.

Також під час засідання ректор університету Ігор Ципенда вручив дипломи «Почесний професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» – Надзвичайному і Повноважному посланнику Віталію Максименку та доктору юридичних наук, професору кафедри теорії держави і права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Василю Костицькому. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: