fbpx

Гончарук обговорив з представниками ЄБРР фінансування ремонту дороги Н-09

Економіка 07:13, 19.04, 2016

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із старшим банкіром Європейського банку реконструкції і розвитку, керівником сектору інфраструктури та енергетики в Україні Марком Маглецьким та керівником департаменту транспорту ЄБРР Любомиром Кузівим.

Участь у засіданні також взяли представники Державного агентства автомобільних доріг України.

Під час зустрічі йшлося про надання коштів на ремонт дороги Н-09 на ділянці Івано-Франківськ – Рахів. Як розповів очільник Прикарпаття, сьогодні в області уже працюють експерти банку, котрі оцінюють якісний стан дорожнього полотна та заплановані видатки для ремонту, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

"Ми докладаємо усіх зусиль, щоб привести до ладу дороги в Івано-Франківській області, адже тільки таким чином можемо отримати хороший фундамент для соціально-економічного розвитку нашого краю, – зазначив Олег Гончарук. – Від стану асфальтного покриття вказаної дороги сьогодні неабияк залежить туристична галузь, великий потенціал якої ми повинні використати максимально. Переконаний, нам вдасться втілити в життя цей проект і вкотре довести – ми готові працювати, розвиватися та переймати досвід наших партнерів задля реалізації євроінтеграційних прагнень".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: