fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Гончарук ознайомив Надзвичайного і Повноважного посла Японії в Україні з економічним потенціалом Прикарпаття. ФОТО

Гончарук ознайомив Надзвичайного і Повноважного посла Японії в Україні з економічним потенціалом Прикарпаття. ФОТО

Політика 17:22, 18.05, 2016

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук разом з дружиною Людмилою зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Шіґекі Сумі та його дружиною Томоко Сумі.

На запрошення очільника Прикарпаття дипломат відвідав Івано-Франківщину для ознайомлення із економічним потенціалом області. Також йшлося про співпрацю у сфері охорони здоров’я, туристичній галузі. Під час зустрічі окремо обговорили культурні проекти, зокрема створення Центру японської культури в Івано-Франківську та реалізацію спільних громадських ініціатив, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

"Сьогодні наша область є привабливою для втілення в життя різного роду міжнародних проектів, адже, окрім природних ресурсів та туристичного потенціалу, маємо унікальні культурно-мистецькі надбання, висококваліфікованих та відповідальних спеціалістів", – наголосив Олег Гончарук.

Під час спілкування Шіґекі Сумі запевнив у готовності поглиблювати співпрацю з областю. За підсумками зустрічі дипломат запросив Олега Гончарука на зустріч із керівниками підприємств-інвесторів у Посольстві Японії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: