fbpx

Гончарук вимагає звільнення директора ДП «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів»

Суспільство 13:11, 07.09, 2017

Колегія Івано-Франківської облдержадміністрації підтримала звернення Олега Гончарука до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана щодо перебування Володимира Дегтяра на посаді директора ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів".

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук вкрай незадоволений діяльністю керівництва “Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів”.

“Уявіть ситуацію: я, голова ОДА, протягом 14 місяців не можу зустрітися з керівником стратегічного підприємства. Наголошую – державного підприємства. Вчора набираю керівника  він розмовляє по телефону. Проходить хвилина – трубку не бере. Пишу есемеску – через пару хвилин телефон уже вимкнений,  розповідає Олег Гончарук про “співпрацю” з керівництвом підприємства.  Я півроку, зціпивши зуби, це терпів, але тут до мене прийшли люди, які говорять, що під загрозою поставки сировини. З цим треба щось робити”.

Зазначалося, що аграрний фонд планував перемістити з Тернопільської області більш як 100 тисяч тонн зерна, але працівників фонду просто не пустили на територію хлібокомбінату  без пояснень. 

Також керівництво підприємства у час, коли в області тривають жнива, а погода цьому не сприяє і потрібно сушити зерно, відправило у примусові відпустки працівників.

На підтвердження слів Гончарука директор міського ТДВ “Івано-Франківський хлібокомбінат” Світлана Криворучко розповіла, що протягом останнього часу немає співпраці зі стратегічним підприємством.

“Керівник появився два тижні тому і пояснив, що перестали працювати, бо була спроба рейдерского захоплення,  говорить Криворучко.  Такого раніше не було. Такі дії призвели до того, що ми мали підняти ціни».

Гончарук перепитав у правоохоронців, чи були заява про спроби рейдерського захоплення підприємства. Ті повідомили, що таких заяв не надходило.

Голова ОДА підсумував, що такий керівник не може бути на посаді, і попросив підтримати звернення до прем’єр-міністра з проханням розглянути доцільність перебування його на посаді.

“Зробили з державного підприємства доходне місце для когось. Терпець урвався”,  сказав Гончарук. 

Колегія ОДА підтримала звернення.

“Дякую за підтримку вкрай важливого для мене рішення”,  підсумував голосування Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: