fbpx

Гончарук зустрівся з Генконсулом Чеської Республіки Павелом Пешеком

Політика 21:12, 15.11, 2016

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із Генеральним консулом Чеської Республіки Павелом Пешеком, який із кількаденним візитом перебуває на Прикарпатті. Участь у розмові також взяв президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович.

Олег Гончарук зауважив, що сьогодні Чеська Республіка демонструє динамічне зростання у багатьох галузях економіки серед країн Європейського Союзу.
Тому налагодження тісних взаємовідносин та створення дорожньої карти співробітництва між Чехією та Івано-Франківщиною сприятиме інвестиційній привабливості регіону та реалізації його потенційних можливостей, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Прикарпаття – регіон багатий на природні ресурси, сприятливий для розвитку багатьох галузей економіки, культури, освіти,  зазначив очільник області. – Впевнений, що обопільна співпраця створять умови для реалізації міждержавних проектів та активізації зовнішньоекономічних зв’язків між підприємствами обох країн".

Зі свого боку, Павел Пешек висловив готовність до обопільної співпраці між чеськими та прикарпатськими підприємствами, зокрема участі у тендерах на будівництво інфраструктурних об’єктів, автомагістралей тощо.

На думку президента ІФТПП Андрія Левковича, значних успіхів на ринку області змогли би досягти чеські підприємці, котрі працюють у сфері легкої промисловості, та винороби.

"Івано-Франківщина зацікавлена у співробітництві із закордонними партнерами,  зазначив Андрій Левкович. – Ми готові допомогти презентувати їх на теренах області та гарантуватимемо їм підтримку та сприяння у започаткуванні бізнесу".

Слід додати, що у рамках перебування на Прикарпатті іноземний гість візьме участь у кількох економічних семінарах та відвідає місцеві виші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: