fbpx

"Готуємо тузів": Вавилонська бібліотека видає дві нові книги

Суспільство 21:17, 02.08, 2017

Новинки вийдуть з друку вже через три тижні.

Перекладацький проект Вавилонська бібліотека, що реалізується в Івано-Франківську, анонсував "свіжі" книги. Новинки, обіцяють видавці, вийдуть з друку через три тижні "з хвостиком" – після 28 серпня. 

"Ми повертаємось! Так, ми зникли "з ефіру" на деякий час, проте лише тому, що вся команда видавництва була зайнята підготовкою нових книжок. 

Перш за все – "Серцедер" Бориса Віана. Ми отримали чимало запитів про те, коли ж він врешті з’явиться, і от вже точно знаємо – після 28 серпня книжку можна буде потримати в руках. Ми уважно добирали матеріли для поліграфії, довго обговорювали з друкарнею різноманітні технічні комбінації, щоб книжка вийшла у "нашому стилі". Через три тижні з хвостиком її можна буде оцінити.

По-друге – Рей Бредбері. Протягом десяти днів ми відкриємо завісу, за якою прихована назва тексту, який буде опубліковано, і детально розкажемо про це видання. Бредбері – наша остання книжка у ко-продукції з іншим видавництвом – роботу над нею ми почали ще два роки тому, тож прагнемо ефектно завершити цей етап в історії Вавилонської бібліотеки", – як завжди, з інтригою, повідомили видавці.

У вересні, очікується, що до Форуму видавців, Вавилонська біліотека видасть ще одну книгу.

"Що за роман і хто автор, розповімо через два-три тижні. Зараз можемо прохопитись, що це німецький письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури.

І це лише початок, вершина айсберґа, так би мовити. У нас ще багато тузів, їх більш ніж чотири, і всі вони козирні. Проте не будемо відкривати карти водночас, а поступово, для виразності ефекту", – повідомили про плани у Вавилонській бібліотеці.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: