fbpx

Громада Прикарпаття вимагає у СБУ навести порядок в Івано-Франківську

Суспільство 12:13, 28.05, 2014

Громадськість Івано-Франківщини просить начальника Управління СБУ в Івано-Франківській області Миколу Найдича навести порядок у місті, а тих, хто бажає розмахувати автоматами та демонструвати героїзм, відправити на східний кордон для боротьби з терористами.

Декілька громадських організацій Прикарпаття вийшли під Управління СБУ в Івано-Франківській області з вимогою до начальника відомства вжити заходів з наведення та забезпечення порядку і спокою у місті.

Громадська організація «Мами Прикарпаття» з маленькими дітьми у візочках та плакатами з написами «Найдич, наведи порядок», «Мами та діти проти заворушень», «За мирне небо над Україною» просили навести порядок у місті, адже це є запорукою спокою в сім'ї.

Згодом до активістів вийшов начальник Управління СБУ в області Микола Найдич зі своїми заступниками, силовики подякували громаді за підтримку та пообіцяли зробити усе від них залежне, щоб навести порядок у місті та забезпечити мир і спокій громадян.

Учасниця акції, голова обласної громадської організації "Відродження села" Галина Дебенко розповіла "Курсу" про неохідність забезпечити порядок в Івано-Франківську та Україні загалом, а ті, хто бажає розмахувати автоматами на Прикарпатті, мають відправитись на східні кордони:

"Просимо керівництво СБУ навести порядок у нашому місті, країні. Наша організація бореться з корупцією уже давно, але ми не сідаємо в палатки, не палимо шини, вогні, ми боремося тому, що це наш громадянський обов’язок.  

В мене крик душі, я прийшла, щоб висловити свою думку, щоб в нас у державі був порядок, а ті хлопчики, які хочуть розмахувати автоматами, хай беруть автомат в руки і шурують на Схід. Я буду стояти на своїй позиції".

Голова ГО "Мами Прикарпаття" Мар'яна Вершиніна повідомила, що сьогодні відбувається продовження їхньої акції «Порядок в місті, спокій в сім'ї», яку активістки проводили кілька тижнів тому, на цей раз Мар'яна сподівається, що їхні вимоги будуть виконані:

"Це продовження акції «Порядок в місті, спокій в сім'ї», яку ми проводили раніше. Мами і діти хочуть, щоб в місті настав спокій і гармонія, наше місто було європейським, щоб не возили гній під державні установи, не палили на вулицях шини. Акція спрямована на те, щоб наше місто стало європейським. Сподіваємося, до нас дослухаються і порядок буде наведено. Ті люди, які хочуть заворушень, воювати, проявити героїзм, у нас мають можливість деінде це зробити".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: