fbpx

Громадський бюджет Коломиї отримав свій логотип

Суспільство 15:35, 19.12, 2016

За підтримки проекту ПРОМІС було розроблено декілька варіантів логотипу Громадського бюджету міста Коломия. За результатами голосування члени Координаційної ради відібрали більшістю голосів кращий варіант. Міська влада розпочинає розробку та друк інформаційних матеріалів для рекламної кампанії.

Громадський бюджет впроваджується у рамках проекту "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) за підтримки Федерації канадських муніципалітетів за сприяння Уряду Канади. До процесу впровадження Громадського бюджету також залучені фахівці фундації PAUCI. Наразі триває розробка інформаційно-просвітницької продукції, зокрема поліграфічної та відео, інформує прес-служба Коломийської міської ради.
1
Головною метою Громадського бюджету є участь громади у розподілі коштів громади. Світлана Сенюк – головна від цього дійства зі сторони влади, а курує роботу проекту ПРОМІС перший заступник Сергій Коцюр. Автор логотипу – Володимир Граціанський, який запропонував декілька робіт, і з-поміж трьох найкращих Координаційна рада з впровадження у Коломиї Громадського бюджету вибрала найкращий.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: