fbpx

Гурт "Dakh Daughters" 8 листопада вперше дасть концерт у Івано-Франківську

Стиль життя 11:54, 29.10, 2014

У суботу, 8 листопада, о 19:00 в Івано-Франківській обласній філармонії відбудеться концерт фрік-кабаре "Dakh Daughters".

За словами літописця гурту Лії Шевченко, в Івано-Франківську "Dakh Daughters" виконуватимуть оновлену програму. "До неї, окрім старих, загальновідомих композицій, увійдуть нові: на слова Сергія Жадана "Візьми", Редьярда Кіплінга "If", Ганса Мюллера "Гамлет-машина" та інші. Трохи змінюється й інтонація концерту. Замість наскрізного шаленого драйву з’являється легка відстороненість, споглядальність. Спроба подивитися на реалії нашого драматичного сьогодення в Україні очима блукальця на землі, вічного мігранта".

"Dakh Daughters" – це новий проект засновника театру "Дах", продюсера і режисера Влада Троїцького. Критики охрестили "Dakh Daughters" головним культурним відкриттям останніх років, феноменом української культури. Дівчата характеризують свій стиль як "фрік-кабаре". Учасниці в коротких білих сукнях, з набіленими, немов у сумних паяців, обличчями, непроникно серйозно подають найбільш гротесковий матеріал. У них є роботи на вірші Йосифа Бродського та Олександра Введенського, старовинна провансальська пісня "Я бачив вовка, лисицю, зайця" і номер із репертуару Віки Врадій, а в пісні "Рози/Донбас" звучать перші рядки з 35 сонета Шекспіра.

Організаційний партнер: готель "Станіславів".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: