fbpx

Гурт DZIDZIO зняв кліп про контрабанду в Україні. ВІДЕО

Культура 12:31, 15.03, 2017

Лідер колективу Михайло Хома виріс на кордоні з Польщею і на власні очі бачив митарства українців-заробітчан.

Український гурт DZIDZIO зняв ролик про те, як українці шукають заробітку і займаються контрабандою, йдеться у "Сніданку з 1+1".

В основі кліпу на нову пісню "Банда-Банда" лежить реальна життєва історія. Нею поділився лідер гурту Дзідзьо, який виріс на кордоні з Польщею і на власні очі бачив митарства  українців-заробітчан.

Кліп знімали дві доби у київській школі та справжній військовій частині. Професійних акторів до знімань не залучали. Для трьох хлопців, які з'являються у кадрі, це дебют. Вони давні шанувальники гурту і залюбки долучилися до знімань.

"Це реально. Герої наші реальні. Всі люди цим займаються в прикордонній зоні у Новояворівську. Цигарки продають, щоб вижити. Вже хтось назаробляв на хатини, на мільйонні бізнеси, навіть змогли собі в село газ провести. Легкі гроші – це біда. Треба вчитися", – прокоментував Дзідзьо.

За словами співака, випуском відео він вирішив підняти тему нелегального бізнесу в Україні.

"Мені було дивно, як це мої колеги вже на машинах їздять, а я ще вчуся і в тих самих штанах лажу", – поділився музикант.

 

До речі, раніше гурт DZIDZIO випустив пісню про те, що не варто використовувати нецензурні слова. Лідер колективу Дзідзьо розповів, що на написання пісні "Не матюкайся" його надихнув штраф на кругленьку суму. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: