fbpx

Харків’яни ознайомилися із розвитком зеленого туризму на Прикарпатті

Суспільство 10:10, 08.04, 2016

На Івано-Франківщині харків'яни вивчають досвід розвитку сільського зеленого туризму, ознайомлюються із кращими практиками ведення бізнесу на Верховинщині, Косівщині і Яремчанщині.

В Обласному центрі розвитку туризму відбулася зустріч начальника управління туризму та міжнародної технічної допомоги департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації Наталії Гасюк і голови Регіонального туристично-інформаційного центру Павла Горішевського з представниками департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації, ГО "Інститут соціальної політики регіону" і Харківського регіонального офісу з підтримки реформи місцевого самоврядування, які спільно реалізують проект "Підтримка підприємницьких ініціатив сільських мешканців у сфері зеленого туризму", пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 
Наталя Гасюк ознайомила гостей зі станом розвитку туризму в області, ходом реалізації проекту ЄС "Івано-Франківська область – край для туризму".
 

Павло Горішевський розповів про процедуру добровільної категоризації садиб сільського зеленого туризму в області, ініціативу команди проекту провести у травні "Літню школу" з питань розвитку туризму в Івано-Франківській області.

Програмою Школи передбачено проведення навчальних модулів провідними спеціалістами в галузі сільського зеленого туризму, права та сфери послуг, ознайомлення з успішними практиками, обмін досвідом та ідеями щодо розвитку туризму на Івано-Франківщині.

Представники кластеру народних художніх промислів "Сузір’я" презентували для харків’ян результати своєї роботи.

Нагадаємо, що кластер створений у 2004 р. у рамках програми кластерної моделі "Ліжникарство та інші народні художні промисли на Прикарпатті". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: