fbpx

ІФНТУНГ підписав Угоду про співпрацю з Університетом Управління та Охорони Праці м. Катовіце

Суспільство 15:33, 02.06, 2017

29-30 травня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулася зустріч з керівником Університету Управління та Охорони Праці м. Катовіце (Республіка Польща) канцлером Малгожатою Сікорською.

Про це повідомляється на сайті ІФНТУНГ.

В рамках зустрічі було підписано двосторонню угоду та розпочато співпрацю у сфері спільного навчання у двох партнерських навчальних закладах з можливістю отримання подвійних дипломів. Наразі співпрацю започаткували енергетичний інститут, а також інститут економіки та управління в нафтогазовому комплексі ІФНТУНГ.  Від імені університету Угоду про співпрацю між вишами підписав проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олег Мандрик.

Угода передбачає співпрацю в галузі викладання і науково-дослідної роботи з метою розвитку академічного співробітництва, організації наукових стажувань, науково-практичних конференцій, семінарів, наукових і методичних монографій. Заплановані також спільні дослідження в межах наукових програм і грантів.

Зроблено ще один потужний крок для розвитку міжнародного співробітництва університету та його інтеграції до європейської освітньої та наукової спільноти. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: