fbpx

ІФНТУНГ розширює співпрацю з Азербайджанським державним університетом нафти і промисловості

Суспільство 08:45, 27.09, 2017

В рамках урочистих заходів з відзначення 50-ліття Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу університет відвідав проректор з наукової роботи Азербайджанського державного університету нафти і промисловості, проф. Рауф Аліяров.

Відбулась також й ділова зустріч з адміністрацією ІФНТУНГ, під час якої обговорено перспективні напрями співпраці в галузі науки і освіти між двома нафтовими університетами.

У результаті підписано Меморандум про наміри співпраці між Азербайджанським державним університетом нафти і промисловості (Азербайджан) та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (Україна), що передбачають: обмін науково-технічною інформацією, навчальною та науково-методичною літературою, проведення спільних науково-технічних і науково-методичних конференцій; обмін досвідом роботи та інформацією з питань підготовки висококваліфікованих фахівців, аспірантів, докторантів та перепідготовки фахівців; взаємні відрядження професорсько-викладацького складу і наукових співробітників з метою читання лекцій, доповідей; інформування про нові інноваційні програми навчання, напрями реформування навчального процесу; спільну організацію і проведення виробничих практик студентів на базі ВНЗ; двосторонні стажування професорсько-викладацького складу та аспірантів; роботу над спільними науково-дослідними та освітніми інноваційними програмами – як двосторонніми, так і в рамках міжнародних програм; спільні публікації статей, монографій, підручників, збірників, посібників у видавництвах ВНЗ та ін. тощо.

Обидва університети покладають великі надії на розвиток співпраці в освітній та науковій сфері, інформує прес-служба ІФНТУНГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: