fbpx

Івано-Франківськ отримав перші місця у конкурсі "Кращі практики місцевого самоврядування" у 2016 році

Економіка 18:05, 15.12, 2016

Днями у Києві в Клубі Кабінету Міністрів України відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування" у 2016 році.

В умовах реформи місцевого самоврядування, децентралізації дуже важливо показувати позитивні результати роботи громад у нових умовах. І таких прикладів стає дедалі більше, бо завдяки наповненню бюджетів, розширенню повноважень і збільшенню відповідальності, насамперед перед мешканцями, громади, які скористалися наданими реформою можливостями, розвиваються, будують власне майбутнє.

Про це сказав перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслав Негода під час підсумкової конференції та церемонії нагородження переможців конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування" у 2016 році.

Івано-Франківська міська рада отримала перші місця у таких номінаціях:

– "Стимулювання економічної активності, створення робочих місць";

– "Центри надання адміністративних послуг".

Участь у церемонії нагородження взяли заступник міського голови Богдан Білик та керівник ЦНАП м. Івано-Франківська Богдан Питель.

Також під час підсумкової конференції було представлено кращі практики Івано-Франківська на теми "Впровадження проекту "Відновлення ковальського мистецтва як одного із найдавніших елементів економічного зростання", що співфінансувався за рахунок коштів ЄС, та "Функціонування Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська та його територіальних підрозділів, використання електронних сервісів задля доступності послуг та розвитку територіальної громади".

Конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування" організовується Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Радою Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: