fbpx

Івано-Франківськ відвідав новий Генеральний консул Угорщини

Суспільство 17:57, 11.02, 2016

Сьогодні, 11 лютого, до Івано-Франківщини завітали новопризначений Генеральний консул Угорщини в місті Ужгороді Йожеф Бугайла та його заступник Відо Ласло.

У рамках цього візиту в облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови ОДА Сергія Басараба з угорськими дипломатами, під час якої сторони обговорили результати обопільної співпраці у різних сферах діяльності. Вітаючи гостей на Прикарпатті, Сергій Басараб відзначив позитивний досвід спілкування між регіонами обох держав, повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

"Між Івано-Франківщиною та Угорщиною вже є добра співпраця у галузі освіти. Приклад цього – підписаний меморандум про співробітництво між медичними вузами",  зазначив перший заступник голови ОДА.

Йожеф Бугайла похвально оцінив роботу попереднього консула, зокрема щодо організації оздоровлення українських дітей в Угорщині, та висловив сподівання, що такі взаємовідносини продовжуватимуться й надалі.

Окрім того, дипломат повідомив, що невдовзі в Ужгороді розпочне роботу аташе з питань зовнішньоекономічної діяльності, що стане поштовхом для розвитку власне економічних зв’язків.

"Працюючи на Прикарпатті, докладатимемо максимальних зусиль задля втілення спільних проектів та програм. Адже у наших відносинах є чимало невикористаних можливостей, які могли б поглибити співпрацю", – зауважив Генеральний консул.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: