fbpx

Івано-Франківськ візьме шефство над 10-ю гірсько-штурмовою бригадою

Суспільство 14:47, 17.11, 2016

Нещодавно 10 гірсько-штурмова брагада повернулася з війни до місця постійної дислокації у Коломиї. Однак умови, в яких змушені перебувати бійці, не найкращі.

"Недавно повернулися із зони АТО. Це бойова військова частина, яка понесла втрати, вони приїхали, щоб пройти реабілітацію, навчання. І якщо буде необхідність, то вони знову відправляться", – зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради Ігор Влізло.

Читайте також: Сотні коломиян зустрічали бійців легендарної "десятки" – бригада повернулася на місце дислокації із зони АТО. ФОТОРЕПОРТАЖ

Заступник міського голови Олексій Кайда зазначив, що умови на базі дислокації жахливі.

"На місце виїжджала комісія, керівники комунальних підприємств. І дійсно, ті приміщення у жахливому стані. Треба докластися туди і допомогти нашим бійцям, героям, які повернулися з передової. Вони мають бути забезпечені всім необхідним", – додав Олексій Кайда.

Члени виконкому одноголосно підтримали пропозицію взяти опікунство над 10-ю окремою гірсько-штурмовою бригадою. У подальшому рішення прийматиметься на сесії міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: