fbpx

Івано-Франківська Архієпархія передала автомобіль для українських військових. ФОТО

Суспільство 08:27, 08.02, 2017

7 лютого для українських військовослужбовців з 34-ї батареї 57-ї бригади був переданий автомобіль марки "Mitsubishi Lancer". Роздобути кошти та знайти необхідних людей для перевезення автомобіля зумів військовий капелан митр. прот. Дмитро Бігун, за дорученням Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина.

Вчора Митрополит Володимир освятив автівку на подвір'ї Архієпархіального управління у присутності отців-протопресвітерів, волонтерів ГО "Самооборони" та власне бійців АТО, які вже завтра повезуть його на територію бойових дій, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської Архієпархії.

Автомобіль подарований Петром Мазуром, який проживає в Англії. Активну участь у цій допомозі взяли також Жанна Гниденко – лідер волонтерів Англії та Сергій Басараб, заступник голови ОДА, який посприяв у розмитненні транспортного засобу.

"Сьогоднішній наш вчинок ще раз засвідчує нашу одність з тими, хто захищає нашу Батьківщину. Ми молимось за них, ми пам’ятаємо за них та постійно підтримували і будемо їх підтримувати, – мовив Владика Володимир після освячення. – Тож дякуємо усім людям доброї волі, які так добре постарались, щоб цей автомобіль потрапив туди, де в ньому є необхідність".

В свою чергу о. Дмитро подякував Митрополиту за його клопотання про наших бійців та пообіцяв не зупинятись на досягнутому, але й надалі своєю працею старатись для наших захисників.

Варто зазначити, що це вже третій автомобіль від нашої Архієпархії, який поїде на Схід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: