fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Івано-Франківська архієпархія УГКЦ засудила поведінку священика-винуватця смертельної ДТП і пообіцяла допомогу родині загиблої жінки

Івано-Франківська архієпархія УГКЦ засудила поведінку священика-винуватця смертельної ДТП і пообіцяла допомогу родині загиблої жінки

Суспільство 17:02, 22.06, 2016

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ оприлюднила офіційну заяву з приводу трагічної ДТП за участю священика Тихона Кривецького.

Як повідомляв КУРС, ввечері 20 червня отець Тихон Кривецький за кермом автомобіля "Гранд Черокі" вчинив наїзд на пішоходів та втік з місця ДТП: в аварії загинула жінка, її донька потрапила до лікарні.

Заява Івано-Франківської Архієпархії опублікована на офіційному сайті:

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ висловлює своє щире співчуття родині з приводу загибелі пані Світлани Семіонел в ДТП, яка сталася 20 червня 2016 року за участю священика Тихона Кривецького.

Курія Архієпархії засуджує дії священика, які не відповідають його уряду та стану.

Місійне Згромадження Святого Апостола Андрія, до якого належить о. Тихон, бере на себе зобов’язання надати родині покійної необхідну допомогу.

Івано-Франківська Архієпархія виступає за проведення чесного і незаангажованого розслідування ДТП. На час проведення слідчих дій ДТП за участю отця Тихона Кривецького йому заборонено публічно священнодіяти та виконувати уряд.

Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ призначив комісію для вивчення всіх фактів та обставин.

Згідно з висновками державних компетентних органів та комісії Архієпархії буде прийняте відповідне рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: