fbpx

Івано-франківська мерія профінансує будівництво притулку для тварин

Суспільство 11:07, 27.04, 2017

Івано-франківська мерія підписала угоду про співпрацю з благодійною організацією "Дім Сірка".

Існувала проблема – правильне утримання безпритульних тварин. З одного боку, люди скаржились на сусідство з притулком, адже це і справді приносило певні незручності. З другого – завдання свідомої громади подбати про "братів наших менших", інформує прес-служба МВК.

Питанням номер один була територія під заклад для тварин, який би нікому не заважав. Тому місто домовилось з обласною владою, і зараз починають облаштовувати новий притулок спільно з "Домом Сірка" та благодійниками. Землю площею 40 ар виділили на території Івано-Франківського лісгоспу. До найближчого населеного пункту, села Рибне, – 3,5 км. Отож притулок зможе працювати без шкоди для людей.
"Міська влада профінансує будівельні роботи приміщень (стерилізаційна, пункт спостереження, кухня, вольєри) та загорожу території. Ці кошти заклали до програми розвитку КП "Полігон-ТПВ". Поводження з безпритульними тваринами  це один з напрямків його діяльності. Утримання притулку візьме на себе благодійна організація та окремі спонсори. Думаю, цей проект буде гарним прикладом того, як влада спільно з громадськістю може досягнути амбітних цілей",  прокоментував міський голова Руслан Марцінків.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: