fbpx

Івано-Франківська митниця з початку року забезпечила 27 млн грн на ремонт доріг

Економіка 20:02, 13.05, 2017

З початку року перевиконання індикативних показників надходження митних платежів дало можливість спрямувати на реконструкцію доріг 27 мільйонів гривень.

Найбільше коштів акумульовано у лютому та березні 2017 року – 7,14 млн грн та 19,48 млн грн відповідно, повідомили в Івано-Франківській митниці ДФС.
Нагадаємо, минулого року Кабінет міністрів України започаткував митний експеримент, спрямований на розвиток інфраструктурних об’єктів, в тому числі з фінансового забезпечення реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг. В рамках експерименту здійснюється перерахування 50% від перевиконання щомісячних планових митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів) у спеціальні фонди відповідних регіональних бюджетів. Цього року Івано-Франківська область також долучилася до цього процесу.
Загалом у січні-квітні поточного року Івано-Франківська митниця ДФС перерахувала до загального фонду державного бюджету 641,8 млн грн митних платежів.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: