fbpx

Івано-Франківське ВО "Свобода" відмовилося стати чесним

Політика 14:24, 11.09, 2014

Активісти Громадського руху "Чесно", який розпочав кампанію "Чесна Рада", вручали представникам політичних сил в Івано-Франківській області звернення з вимогою дотриматися п'яти вимог доброчесності.

Як повідомив КУРСу регіональний представник "Чесно" Віталій Світлик, єдиною партією, яка відмовилася приймати звернення, стала "Свобода". За словами громадського активіста, керівник Івано-Франківської обласної організації партії, депутат облради Василь Попович відмовився приймати звернення і відповідати п'яти критеріям доброчесності. "Він (Василь Попович – авт.) сказав, що це і так нічого не змінить і це нікому не потрібно", – пояснив аргументацію свободівця Віталій Світлик.

Вимоги "Чесно" до політичних партій та кандидатів в одномандатних округах:

1. Відкрити повні автобіографії кандидатів.

2. Вікдрити повні майнові декларації кандидатів на 2013 рік.

3. Оприлюднити детальний фінансовий звіт партії за 2013 рік.

4. За 5 днів до голосування оприлюднити деталізований проміжний фінансовий звіт про надходження коштів виборчого фонду партії та кандидата в одномандатних округах та їх використання.

5. Оприлюднити інформації про джерела коштів, використаних для формування виборчої застави партії та кандидатів в одномандатних виборчих округах.

Зауважимо, що звернення руху "Чесно" прийняла навіть Комуністична партія України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: