fbpx

"Івано-Франківськтеплокомуненерго" через відсутність обігових коштів змушене переривати підготовку до зими

Суспільство 19:30, 15.08, 2017

ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" завершило ремонтні роботи на 23 котельнях і 16 центральних теплових пунктах. Ведуться роботи ще на 7 котельнях та 5 ЦТП.

У котельні, що на вулиці Симоненка, 3а, проведено капітальний ремонт першого двигуна когенераційної установки, яка забезпечує потреби в електричній енергії.

Задля економного використання електричної енергії нині здійснюються підготовчі роботи з встановлення пристроїв частотного регулювання мережних насосів у котельні, що на вулиці Федьковича, 91-А.

Здійснюються роботи з реконструкції котельні, що на вулиці Чорновола, 130. Тут проведено заміну газового котла на більш потужний (1 МВт), адже ця котельня буде забезпечувати тепловою енергією стадіон "Рух". На сьогодні проводяться роботи з обв’язки нового газового котла до мереж та ведуться роботи з встановлення нової димової труби. Загальний стан виконання робіт складає близько 60%.

Роботи з модернізації котельні на вулиці Тролейбусній, 40-А, яка працюватиме на біопаливі, що виконуються згідно з проектом ЄБРР, виконано на близько 90%.

Здійснюються роботи з повірки та ремонту приладів КВПіА. На сьогодні повірено 325 приладів. Проведено повірку теплових лічильників споживачів в кількості 59 шт. та квартирних лічильників гарячої води 825 шт.

Роботи з гідравлічного випробування теплових мереж завершено. На сьогодні здійснюються роботи з ліквідації поривів.

Проте через важкий фінансовий стан підприємства, обумовлений дією Постанови Кабміну №217, коли 80-90% фінансових оплат споживачів автоматично розщеплюються і поступають на рахунки НАК "Нафтогазу України", роботи здійснюються не в тому темпі, а то й часом призупиняються через відсутність обігових коштів.

"Адміністрація робить все можливе, аби підготовка до нового опалювального сезону відбувалася в повному обсязі, якісно і у відповідності до графіку", – повідомили у прес-службі ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: