fbpx

"Івано-Франківськтеплокомуненерго" впроваджує новітні технології

Суспільство 15:15, 15.12, 2015

Враховуючи високу вартість імпортного природного газу і зростання тарифів на голубе паливо та теплову енергію централізованого опалення для населення керівництво ДП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" вже не перший рік впроваджує сучасні прогресивні європейські технології для спалювання газу і отримання тепла.

Зокрема, підприємство використовує пальники для котелень італійської фірми "Riello"Вони експлуатуються вже рік в котельняхх на вулиці Федьковича та Дорошенка. За цей час на вулиці Федьковича економія використання газу становила понад 24 тис. м куб. і понад 42 тис. кВт електроенергії. У котельній, що на вулиці Дорошенка, ці економічні показники становили відповідно понад 46 тис. м куб. газу і понад 73 тис. кВт. електроенергії. Відтепер ця передова технологія встановлена, налаштована і працює в робочому режимі на котельних, розташованих на вулицях Тролейбусній та Довгій, 68 А.

Так, в котельній, що на вулиці Тролейбусній, замість застарілих подових пальників встановлено чотири пальники "RielloRS-250" на котлі ТВГ- 8М. А в котельній, що на вулиці Довгій, – три аналогічних пальники відомої європейської фірми на котлі КВГ- 6,5-150. Усе це спрямовано на ощадне використання високовартісного імпортного палива і таким чином на мінімізацію тарифного тиску для споживачів теплової енергії нашого теплогенеруючого підприємства.

На фото: Пальники фірми "Riello" в котельних, що на вулицях Тролейбусна та Довгій, 68 А. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: